Quality Net logo
Quality Net, Internet Services

Bedrijf en Internet
Quality Net is een initiatief van DTP-studio RQ te Almere, en Wim ten Brinke bNO, zelfstandig grafisch vormgever te Hilversum. Quality Net biedt bedrijven en instellingen een pakket diensten om zich te presenteren op Internet, het snelst groeiende communicatie- en marketingmedium van dit moment. Op Internet kunnen bedrijven hun bestaande netwerk van relaties uitbreiden en goedkoop en eenvoudig nieuwe contacten leggen door presentatie van inhoudelijke informatie over hun werkzaamheden. Effectiever dan reclame, omdat Internet-gebruikers zelf op zoek gaan naar informatie. Modern en efficiënt, omdat Internet een publiek bestel is dat tot in de oneindigheid groeit.

Wat biedt Quality Net ?
Quality Net verzorgt complete bedrijfspresentaties op Internet en alle daarbij behorende diensten. Quality Net is gespecialiseerd in die vormen van techniek en vormgeving die nodig zijn om op maat gemaakte bedrijfspresentaties vakkundig en met zorg te leveren. Binnen de grenzen die Internet stelt aan vormgeving op het scherm, creëert Quality Net steeds een optimaal concept, waarbij de informatie- overdracht vooropstaat zonder dat de huisstijl van het bedrijf aangetast wordt.

Hoe gaat Quality Net te werk?
Het uitgangspunt zijn uw aangeleverde teksten op diskette en het illustratiemateriaal. Desgewenst kunnen wij u redactionele adviezen geven op het gebied van schrijven, redactie en zelfs vertalingen van teksten.
  In overleg met de klant wordt allereerst een inventarisatie gemaakt van de informatie in tekst en beeld. U wordt geadviseerd over structuur en technische details die bij de informatie-overdracht van belang zijn. Op basis van dit vooroverleg levert Quality Net een concept presentatie van enkele pagina's. Na akkoord worden dan de overige pagina's gemaakt. Belangrijke aandachtspunten zijn:

 • Logische opbouw van de pagina's
 • Uw eigen Home Page
 • Koppelingen naar uw andere pagina's en eventueel andere
     op Internet
 • Uw eigen e-mail pagina

  Iedere pagina wordt overigens steeds getest op verschillende PC- en Apple Macintosh configuraties en met verschillende browsers, zoals Safari, Mozilla, Microsoft Explorer. Zo zorgt Quality Net ervoor dat op iedere configuratie met een klein- of grootbeeldscherm de leesbaarheid en de vormgeving van uw presentatie perfect blijft.

  Meer informatie?
  Voor meer informatie kunt u ons e-mailen. Wij maken graag een afspraak om u gedetailleerd te laten kennismaken met onze service. •   Home Page     Wilt U ons Mailen?

  Quality Net Logo
  19 oktober 2000